Archief bruiloften

Januari 2015: Styling Shoot ‘Classy Westland’

In de mooie locatie de Viersprong is er een Styling Shoot georganiseerd waarbij er diverse leveranciers uit de trouwbranche uit het Westland aanwezig waren (vandaar de naam). Hieronder een kleine selectie van de foto’s. Meer foto’s zijn te vinden bij de fotogalarij.

 

 

 

 

(Fotocredit: I Shoot Love Fotografie)

 

 

 

September 2014: Fotoshoot Vintage

 

Thema: Vintage Met een aantal trouwleveranciers is er een fotoshoot gemaakt met als thema Vintage. De foto’s zijn gemaakt op de locatie Eva’s keukentuin. De andere leveranciers waren: Imagine Weddings (weddingplanner), Essenza Fotografie, Prinsessen vlechtjes (haarstyling), Linseysbakerij (bruidstaart)en Beauty by nature (make up). Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Uiteraard heb ik de bloemen verzorgd.

 

(fotocredit: Essenza fotografie)

Augustus 2014: Mascha en Marko 

Eind vorig jaar heeft dit bruidspaar een prijs van € 10.000,- gewonnen op de Whishes & Weddings bruidsbeurs. Dit bedrag mochten zij besteden bij leveranciers die bij deze organisatie zijn aangesloten. Ook ik ben daar bij aangesloten en na een leuk kennismaking gesprek, hebben zij besloten het bloemwerk door mij te laten verzorgen. De bruid had 75 glazen potten verzameld en zelf linten op bevestigd. De stijl moest losjes, vrolijk en kleurrijk zijn. Op een natte zondagochtend ben ik met al het bloemwerk naar Almere gereden. De bloemen vielen daar goed in de smaak. Ze lieten dat bij aankomst merken, maar ook daarna door op diverse site’s (o.a. The Perfekt Wedding) te plaatsen.

(fotocredit: BIBIfotografie)

Augustus 2014: Gabrielle en Martin

Gabrielle, de bruid had de wens net even ander bloemwerk te hebben op haar trouwdag dan anders. En natuurlijk is dat altijd mogelijk! Geen boeket, maar een bijzondere polscorsage, waarbij Martin een bijbehorende corsage bij droeg. Ook de trouwauto moest een blikvanger zijn; en volgens mij is dat goed gelukt!

 • Augustus 2014: Alexander en Vanessa

De thema kleur van deze bruiloft is licht blauw en wit. Aangezien er geen blauwe bloemen bestaan, heb ik het opgelost met veertjes en lint. Wel heel apart geworden!

 •  Augustus 2014: Mariska en Reinout

Op een warme zaterdag zijn Mariska en Reinout getrouwd bij Hoodenpijl. Een bijzondere locatie, dat ook door ’t Bloemeke is gestyled. Daarbij de wens om zacht roze, hard roze en witte kleuren te gebruiken, afgestemd met het bruidsbloemwerk.

 • Juli 2014: Yoony en Alex

Soms heb ik internationale bruidsparen, waarbij de communicatie in het Engels verloopt. Dat was ook het geval bij Yoony en Alex. Yoony komt oorspronkelijk uit Korea en daar hebben ze eigen tradities wat betreft het bloemwerk. Het bruidsboeket wordt na afloop weggegeven aan de eerst volgende dame die gaat trouwen. Ook het gebruik van Zonnebloemen met graan is typisch Koreaans.

 

 • Juni 2014: Alex en Esther

Alex en Esther waren het eerste bruidspaar waarvoor ik bloemwerk maakte via de trouwlocatie Zwoel in Hoek van Holland. Voor deze locatie ben ik de vaste bloemist geworden. Dit is voor het bruidspaar erg prettig, omdat het bruidsboeket en het bloemwerk voor de locatie afgestemd kunnen worden. Zij kozen voor de kleuren aqua blauw en wit.

              

 

 • Mei 2014: Gonneke en Simon
Romantiek ten top: Trouwen in het bos! ’t Bloemeke mocht de locatie Rhederoord in De Steeg voorzien van divers bloemwerk en styling attributen binnen en buiten. Het werd een zeer bijzondere dag!
 • Mei 2014: Mascha en Peter
Op een mooie zaterdagavond mocht ik het bloemwerk hiervoor verzorgen! Peter en Mascha vierden hun verjaardag, maar halverwege de avond werd de locatie Strandclub Zwoel in Hoek van Holland omgetoverd tot een trouwlocatie. Wat een bijzondere avond, waar het kippenvel ook bij mij te voelen was….
 • Mei 2014: Bastianne en Peter
De bruidegom teelt zelf Pioenen. Hij bracht een dag voor de bruiloft deze prachtige bloemen waar ik het onderstaande boeket van gemaakt heb. Het was een bijzondere dag met een heel mooi bruidsboeket!
 • April 2014: Nynke en Arjan
De bruid van dit stel houdt erg van roze en felle kleuren. Of daar een bruidsboeket van gemaakt kon worden: Jazeker!
       
 • April 2014: Lara en Dennis
Mooie rode Rozen met Gips: Heel mooi bruidsboeket!
 • December 2013:
Een winterbruiloft. Daar werd het bloemwerk op aangepast. Dus grijze tinten en dennenappels als corsages. Leuk om te maken en het gaf een leuk effect.
 • September 2013: Dominique en Tom
Deze bruid wilde een bruiloft ‘Over de Top’. Het moest spetteren en opvallen. Aan mij de vraag of dat mogelijk was. Hier de uitvoering:
 • Augustus 2013: Marcel en Marie

Trouwerij op de Zwetburch in De Lier.

 

 • Juli 2013 Narda en Rene

Bij de prachtige locatie De Viersprong was er op een zeer zomerse dag een bijzondere bruiloft. Buiten in de tuin was de ceremony. ’t Bloemeke heeft de prachtige tuin nog mooier gemaakt!

 

 • Juni 2013: Marieke en Martijn
Afgelopen voorjaar trouwden Marieke en Martijn. De styl van deze bruiloft was ‘Sjiek stoer met een tikkeltje rood’
De trouwlocatie was het kleine kerkje in Oude Wetering waarna er gefeest werd in Bluevent in Scheveningen. Beide locaties zijn gestyled met bloemen wat ook gebruikt zijn in het bruidsboeket en corsage.

 

 •  Maart 2013: Lisa en Rutger

 

In het oude Stadhuis van Den Haag trouwde op zaterdag 2 maart Lisa en Rutger. De bruid had haar bruidsboeket zelf gemaakt, maar wilde de locatie graag voorzien van vooral tulpen. Er zijn diverse vaasjes en een bloemenslingers geplaatst in deze mooie locatie: