Bruidsbloemwerk

Bruidsbloemen

Wil je ook een onvergetelijke dag als je gaat trouwen?

Geen omkijken naar de volledige aankleding van de trouwlocatie, het feest, de tafels, trouwauto.

Wil je jouw wensen en persoonlijkheid terug zien in jouw trouwboeket, het boeket van het bruidsmeisje en de corsages?

Ik kan jullie helpen om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken! Per slot van rekening zijn bloemen de sfeermakers van jullie bruiloft.
Naast het bruidsboeket, de corsages en de bloemen voor het bruidsmeisje kan ik ook de complete styling en decoratie voor mijn rekening nemen.

Bruidsboeket Corsages Decoratie en styling

Werkwijze

Om de bruidsbloemen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie wensen, vind ik het belangrijk om jullie goed te leren kennen. Ik kan bij jullie thuis komen maar ook op de locatie waar de ceremonie of het feest wordt gegeven.

Hebben jullie speciale wensen voor een kleur? Dan laat ik deze terug komen in alle gewenste bloemstukken. Of zijn jullie gek op een bepaalde bloem? Ik doe mijn best om deze voor jullie in te kopen. Omdat ik midden tussen de bloementelers werk kan ik aan (bijna!) elke wens voldoen. En is het de tijd van het jaar niet? Dan zoeken we naar een goed alternatief. Ik adviseer daar graag bij.

Alle ideeën worden uitgewerkt op een moodboard, zodat jullie een idee krijgen hoe de aankleding van de bruiloft eruit komt te zien. Jullie wensen worden omgezet tot een prachtig resultaat met een bloemwerk met aanvulling van styling attributen, zoals linten en mooie vaasjes.

De bloemstukken worden door mij gemaakt in mijn atelier en bezorgd daar waar jij het wilt. Ook de trouwlocatie, trouwauto, het huis waar vanuit getrouwd wordt, de feestzaal, etc. kan ik helemaal naar jullie smaak decoreren. We komen met een team van bloemstylisten die van jouw dag een onvergetelijke dag maken. Jullie zorgen voor het ja-woord, wij voor de geurige en kleurrijke sfeer!

Ik ben landelijk werkzaam, dit ook door verschillende samenwerkingen.

Top kwaliteit bloemen

Ik ben gevestigd in het Westland, daar waar alle mooie bloemen vandaan komen. Daarom werk ik altijd met vers materiaal van A+ kwaliteit. Met welke bloemen ik graag werk schrijf ik regelmatig over in mijn blog.

Bruidsbloemwerk

’t Bloemeke

 

 

Alles was precies hoe ik het in gedachte had! Ben haar super dankbaar daarvoor!

 Zeer tevreden, een aanrader! Onwetend in bruiloftsland zijn wij zeer goed geadviseerd.

 Hilde is een vriendelijke spontane dame die onze verwachtingen overtroffen heeft met de prachtige bloemwerken