Bruidsboeket en corsages

Het best bewaarde bruidsgeheim

Natuurlijk gaat het op de dag zelf om jullie samen maar heel stiekem (en dat vertellen we niet door) gaat het om JOU: jouw jurk en jouw bloemen. Alle ogen zijn op deze dag op je gericht. Op alle foto’s die van deze dag gemaakt worden staat jouw bruidsboeket. Daar kijken jullie over 50 jaar nog samen naar.

Daarom is het belangrijk dat dit boeket ook helemaal naar jouw smaak is gemaakt. Met de bloemen die jij graag wilt, in de kleuren die jij graag wilt en in de vorm die past bij jouw figuur en jurk.

Met al deze zaken hou ik rekening. Jij krijgt het bruidsboeket wat bij jou past! Daar doe ik heel hard mijn best voor. In bridezilla’s geloof ik niet: iedere vrouw heeft het recht op een bruidsboeket dat bij haar past en de meeste wensen, eisen en ideeën heb ik inmiddels wel voorbij zien komen.

Bruidsbloemen

De bloemen waar ik mee werk zijn allemaal van een A+ kwaliteit en komen rechtstreeks bij de telers en van de veiling. Ik streef naar de beste en mooiste bloemen, zodat ik precies  het boeket maak zoals jullie het voor ogen hebben!

Naast deze bloemen werk ik ook graag met seizoensproducten: een herfstboeket met grote herfstbladeren in rood/bruine tinten is ook echt prachtig. Of wat dacht je van een heide-boeket? Ik ga graag met jou aan de slag om jouw creatieve bruidsboeket samen te stellen wat bij jou past!

Kosten bruidsboeket

De kosten van een bruidsboeket zijn afhankelijk van jouw wensen, ideeën, bloemenkeuze en budget. Ik kan een bruidsboeket maken in elke prijsklasse vanaf € 97,50 Van tevoren horen jullie exact wat de kosten zijn: geen verborgen extra’s, geen verrassingen achteraf. Vallen bepaalde bloemen duurder uit dan verwacht? Ik ga graag voor je op zoek naar een goedkoper alternatief zonder dat het bruidsboeket daar minder mooi van wordt.

Bloemen voor het bruidsmeisje

Natuurlijk mogen we het bruidsmeisje niet vergeten! Ik kan voor haar een schattig mini-bruidsboeket maken, niet te zwaar zodat ze het de hele dag kan dragen. Of wat helemaal leuk is; een corsage wat ze om haar pols kan binden. 

Corsages

De corsages voor de bruidegom en de speciale gasten worden natuurlijk helemaal in stijl gemaakt van het bruidsboeket en de rest van de styling. De corsages worden met speciale (zware) magneten vastgemaakt aan de kleding waardoor we geen gaatje hoeven te prikken in kleding.

Nieuwsgierig? Klik hier voor inspiratie foto’s