Decoratie en styling

 Complete styling van de bruiloft

Jullie trouwdag kan er nog sfeervoller en romantischer uit zien met mooie decoraties en styling. Een feest wordt vaak nóg feestelijker met een mooie aankleding.

Naast het bruidsboeket en de corsages kan ik ook zorgen voor al het andere bloemwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

het huis van waaruit de bruid vertrekt (binnen en buiten)
het vervoer: trouwauto en de auto’s van de speciale gasten
decoratie op de trouwlocatie en/of de kerk
de cadeautafel/receptietafel
tafelaankleding bij het diner
de feestlocatie (binnen en buiten).

Op deze manier past de gehele aankleding van jullie bruiloft bij elkaar, is het één geheel én hebben jullie of de ceremoniemeesters er op de dag zelf geen omkijken naar.

Door mijn achtergrond als styliste kan ik al snel overzien waar bloemen een toegevoegde waarde hebben. Omdat ik regelmatig styling van bruiloften doe ben ik ook in het bezit van veel accessoires die ik kan gebruiken. Ook kan ik sokkels leveren die bijvoorbeeld bij een deur kunnen staan met een groot bloemwerk erop.

Ik werk samen met een team van ervaren bloemstylisten samen, zodat we in korte tijd op de dag zelf alles in orde kunnen maken voor jullie bruiloft! Jullie merken er niets van dat we aan het werk zijn maar de gasten zullen er nog lang over napraten.

Kosten decoraties en styling

De styling van jullie bruiloft hoeft niet altijd duur te zijn. Vaak kan ik al met wat simpele handgrepen een heel eind komen om de trouwlocatie, de trouwauto, ed te decoreren. Vraag vooral naar de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Nieuwsgierig? Klik hier voor inspiratie foto’s