Over Hilde

Bloemen zijn mijn passie

Bloemen vormen een belangrijk onderdeel van mijn leven.  Mijn missie is mooi en bijzonder bloemwerk te maken, waarbij jouw wensen centraal staan. Want om welke situatie het ook gaat, opvallend bloemwerk maakt absoluut het verschil! Ik ben Hilde Kortekaas, eigenares van ’t Bloemeke. Ik ben werkzaam vanuit mijn eigen atelier in Naaldwijk, midden in het mooie Westland en tussen de vele bloementelers en de bloemenveiling. Graag laat ik me inspireren door al het moois wat ik om me heen zie: alle geuren, kleuren en mooie vormen en structuren. Mijn vingers gaan daar dan van jeuken om met al die mooie bloemen aan de slag te gaan, ik raak geïnspireerd en zie in gedachten al de bloemstukken voor me die ik ook voor jou kan maken.

Ik maak al mijn bloemwerk met grote passie en energie en kwaliteit is absoluut vanzelfsprekend! In mijn atelier ontvang ik mijn klanten voor een gesprek maar ook voor de workshops die ik geef. Als ik met een opdracht bezig ben voor bijvoorbeeld een groot evenement of voor de complete styling van een bruiloft, dan werk ik samen met verschillende bloemstylisten. Daarom kan ik ook landelijk werken.

Freelance bloemist

Drukke periodes in jouw winkel of bedrijf? Ondersteuning op locatie gewenst? Ik ben ook inzetbaar als freelance bloemist. Geen loonbelasting of andere administratie, je ontvangt achteraf een factuur over de gewerkte uren.

Houten Decoraties

Naast bloemstyliste heb ik, samen met mijn man, twee webshops. Hieronder een kleine beschrijving over beiden:

Belevenis op je Bruiloft

www.BelevenisopjeBruiloft.nl

Hierop kun je de mooiste trouwaccessoires vinden voor jullie bruiloft. Neem eens een kijkje wat er allemaal mogelijk is om jullie dag nog meer bijzonder te maken! Wat doen we precies? Belevenis op je Bruiloft maakt houten trouwaccessoires. Van enveloppendoos tot gastenboek, alles wordt met de hand gemaakt. Alle trouwaccessoires worden voorzien van een van onze vele teksten of van een eigen tekst. Dit is mogelijk met een bestaande lettertype ofwel een eigen lettertype die bv gebruikt wordt op de uitnodiging. Gaan jullie trouwen? Dan is deze site zeker de moeite waard om te bekijken: Belevenis op je Bruiloft

Belevenis Thuis

www.belevenis-thuis.nl

Op deze site vindt je praktische, handgemaakte houten producten voor in en om het huis. accessoires. Voor keuken, huiskamer, hal werkkamer, tuin en kinderkamer maken wij met de hand gemaakte accessoires.  Neem eens een kijkje wat er allemaal mogelijk is om jullie huis nog meer bijzonder te maken:  Belevenis Thuis