Rouwwerk

Bij alle bijzondere momenten in het leven horen bloemen, dus ook bij het overlijden van een dierbaar persoon. Afscheid nemen kan een extra dimensie krijgen door rouwbloemen. Het is een blijk van dankbaarheid en biedt troost aan hen die verdriet hebben.

Persoonlijk rouwwerk

Uitvaarten krijgen steeds meer een persoonlijk karakter. Ik kan het bloemwerk verzorgen dat past bij de hele uitvaart. Daarom werk ik graag met de lievelingsbloemen en –kleur van de overleden persoon.

Wil je een persoonlijke element, zoals een stuk gereedschap of een hobby-item in het rouwstuk verwerkt hebben? Ook dat is mogelijk. Na afloop krijg je deze als herinnering mee.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Ik kom graag langs om in alle rust te adviseren over passend bloemwerk en daarmee bij te dragen aan een waardig en persoonlijk afscheid van jouw/jullie dierbare.

Bloemwerk voor nabestaanden

Naast het rouwwerk voor de uitvaart, kan ik ook zorgen voor een mooi ‘troost’ boeket voor de nabestaanden. Ook op deze manier kunnen nabestaanden geholpen worden en zien ze dat je er voor ze bent in moeilijke tijden.

Rouwlint met boodschap

Het is vaak de gewoonte om aan een rouwboeket een lint te bevestigen met daarop een boodschap voor de overleden persoon. Ik kan dit lint ook voor je verzorgen. De kleur kan door jou zelf worden uitgekozen, maar ik kan daar vanzelfsprekend ook bij adviseren.
Zoek je naar een afscheidsboodschap en vindt je dat lastig? Enkele voorbeelden voor afscheidsteksten: rust zacht, een laatste groet, dag lieve…, bedankt voor de fijne tijd samen, we zullen je missen, voor altijd in mijn hart.

Rouwwerk bestellen

Voor het bestellen kan je het beste mij telefonisch benaderen voor een afspraak bij je thuis, zodat we in alle rust het kunnen uitzoeken.
Ik bezorg binnen 24 uur, ook bij uitvaartondernemingen, crematorium of op het huisadres.

Klik hier voor voorbeelden.

Rouwwerk